میکروفون کنفرانس

میکروفن کنفرانس

میکروفون کنفرانس یکی از اصلی ترین تجهیزات صوتی و ارتباطی در سالنهای کنفرانس میباشد .نوع میکروفون کنفرانس به تنوع سالن کنفرانس و کاربری هر سالن کنفرانس بستگی دارد
تمامی میکروفون کنفرانس ها ازدو نوع دیجیتال و آنالوگ تشکیل شده است .میکروفون کنفرانس آنالوگ یک سیستم ساده و در واقع Disscusing برای ساده طراحی شده اما میکروفون کنفرانس دیجیتال دارای قابلیت های متفاوت و فراوانی می باشد که میتوان از تصویر برداری Camera Tracking اتوماتیک نام برد کلیات هر یونیت میکروفون کنفرانس از میکروفون همراه با شفت فنری، همراه با بلند گوی داخلی و مدار الکتریکی داخلی همراه با سوییئچ های ارتباطی تشکیل شده است case نوع دیگر میکروفون کنفرانس نوع بی سیم میکروفون کنفرانس میباشد در این نوع میکروفون کنفرانس از فرکانس برای شبکه ارتباطی بین میکروفون های کنفرانس بی سیم استفاده میشود VHF یا UHF  میکروفون کنفرانس در ابتدا برای ایجاد بین نفرات دعوت شده در سالنهای کنفرانس بزرگ طراحی گردید که پس از پیشرفت تکنولوژی وگذشت زمان وهمچنین تنوع سالنهای کنفرانس جدید کاربری متفاوت و همچنین تنوع میکروفون کنفرانس را در برداشت در آخر لازم به ذکر می باشد که تجهیزات سمعی بصری از قبیل میکروفون کنفرانس از تجهیزات مورد مصرف کلیه سالنهای کنفرانس جهت ارتباط بهتر بین شرکت کنندگان در سالنهای فوق میباشد

میکروفون کنفرانس

  امروزه ارتباط اولین شرط بقاء است و ایجاد ارتباط صحیح بهترین گزینه برای ماندگاری است . تمامی ارتباطات از سه حس مهم بوجود می آید که مهم ترین بخش به حس گفتاری و شنیداری مرتبط می گردد.

در فضاهایی که مساحت آن بیش از ۳۰ الی ۴۰ متر می باشد نیازمند تجهیزاتی برای این ارتباط گفتاری و شنیداری خواهد بود .

امروزه مراکز عمومی سالنها برای برگزاری سمینار یا کنفرانس نیازمند سالنهایی با ظرفیت بیش از بیست نفر می باشند . لذا برای ارتباط بهتر گفتاری و شنیداری این نفرات نیاز به سیستمهای صوتی و سیستمهای کنفرانس می باشند که امروزه تمامی سازمانها و نهادهای دولتی برای کارایی بهتر از این تجهیزات استفاده می کنند .

ساختار سیستم کنفرانس مشتمل بر یک ساختار کلی با ملزومات خاص از قبیل میکروفن ، بلندگو و سیستم مدار بین کنسولها می باشد و لازم به ذکر است که سرور و منبع تغذیه این سیستم را راهبری می نماید .

در تمامی سالنهای کنفرانس بنا به تعدد جلسات نیازهای متعدد دیگری وجود دارد که در این مقاله بیشتر به سیستمهای کنفرانس و سیستمهای صوتی و تصویری کنفرانس خواهیم پرداخت .

ترکیب سیستم کنفرانس بنا به تعداد نفرات و میزها طراحی شده تعبیه خواهد شد ، خصوصا اینکه تعداد نفرات مهم ترین اصل در چیدمان سیستم کنفرانس خواهد بود .

میکروفون کنفرانس || میکروفون رومیزی || قیمت میکروفون کنفرانس

میکروفون ||  میکروفون رومیزی || قیمت میکروفون کنفرانس

 

  میکروفون کنفرانس ها دارای تجهیزاتی از قبیل دوربین های هوشمند و قابلیت ضبط صدا می باشند. این دوربین ها به صورت خودکار به سمت جایگاه فردی که مشغول صحبت کردن می باشد چرخیده و تصویر وی را ثبت و ضبط می نماید.

  از دیگر امکانات این میکروفون کنفرانس ها وجود امکان برقراری تماس های صوتی و یا تصویری با افرادی خارج از جلسه و همچنین قابلیت افزودن ترجمه همزمان است که با توجه به بین المللی شدن کمپانی های بزرگ امری واجب و ضروری به نظر می رسد.

میکروفون دستگاهی است که ارتعاشات صدا را به جریان الکتریکی تبدیل میکند . نخستین میکروفون را امیل برلاینر در سال ۱۸۷۶م اختراع کرده است که کاربری اش در گوشی تلفن مورد استفاده بوده است.

میکروفون ها در مواردی مانند تلفن ، سمعک و ….جهت تشخیص گفتار استفاده می شوند. میکروفون ها از نظر ساختار و از نظر رابط به دسته های گوناگونی تقسیم می شوند.

از نظر رابط : میکروفون های دارای حافظه – میکروفون با ارتباط بی سیم – میکروفون با ارتباط کابلی

از نظر ساختاری : میکروفون های ذغالی – کریستالی – نواری – خازنی – داینامیک – الکترو مغناطیس – تفنگی یا GUN – میکروفن های USB – حالا به توضیح انواع میکروفون می پردازیم :

میکروفون ها با ارتباط کابلی :این نوع میکروفون ها بایک یک رشته کابل داخلی(سیم+شیلد)تشکیل شده و دستگاه پخش یا ضبط صدامستقل می باشد.

میکروفون های UHF:یک میکروفون بیسیم متشکل از ۳بخش میکروفون،فرستنده وگیرنده می باشد .دلیل حذف شدن سیم در قسمت گیرنده وفرستنده می باشد. که از طریق ۲ آنتن یکی روی فرستنده ودیگری روی گیرنده می باشد که در فاصله محدودی می توانند همدیگر را ساپورت کنند.

میکروفون های دارای حافظه:این نوع میکروفون هااز ۲بخش آنالوگ به دیجیتال وبخش ذخیره ساز تشکیل شده اند. در مقاله های بعدی در مورد میکروفون های بیشتری توضیحات ،خدمتتان ارائه میگردد.